Bravarski radovi

Različiti bravarski radovi takođe zauzimaju značajno mesto u proizvodnom program. Izrađujemo različite vrste polica za gume, polica za ulja, čelične konstrukcije i ostalo, po našoj dokumentaciji ili dokumentaciji kupca. Kvalitet naših proizvoda potvrđuje veliki broj zadovoljnih kiljenata.

Police za ulja

Proizvodimo police za ulja za prodajne prostore i renomirane proizvođače. ELF, VISKOL, OPTIMA, MIDLEND i drugi su nam ukazali poverenje u izradi polica.

Stalaže za gume

Ovaj proizvod je našao primenu u hotelima za gume putničkog i kamionskog programa, kao i kod krajnjih distributera i vulkanizera guma za automobile i kamione.

Police za kancelarije

Po zahtevu kopca možemo proizvesti različite oblike polica za kancelarije, kao što su police za registratore u kompaniji Forma Ideale.

Ograde

Izrađujemo različite ograde po nacrtima kupaca sa jednom od tri mogućnosti površinske zaštite farbana, plastificirana ili toplo-cinkovana.

Kontejneri za kartonski otpad

Proizvod namenjen za odlaganje kartonskog otpada za potrebe prikupljanja kartona za reciklažu.

Čelična konstrukcija

U mogućnosti smo da izradimo i najsloženije vrste čeličnih konstrukcija po dokumentaciji kupca.

Stolovi za proizvođače kablova

Izrada različitih stolova za proizvođače kablova za autoindustriju, a prema dokumentaciji kupca. Poverenje za izradu ukazala nam je i kompanija YURA.

Zahtevza dostavljanjeponude

Pošaljite nam poruku